Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P27e27t42r 16P62a45j63e48r

11. 12. 2017 15:10

Souhlasím s tím, že tuto křižovatku projektoval diletant. Bydlím v Bystrci a jezdím dost často do Bosonoh a Kohoutovic. Před rekonstrukcí jsem nikdy neměl problém s průjezdem či odbočením. V žádném směru. Instalaci semaforů vidím kontraproduktivní. Ted tu stojím a čekám na zelenou, jak trouba. At ́už jedu odkudkoliv. Nepochopitelné je, že alespoň nenechali připojovací pruh z Kohoutovic do Bystrce bez nutnosti zastavovat na semaforu. Nová móda stahovat hned několik pruhů o jednoho a vytvořit špunt je již mimo moje chápání. A když už jsme u Bystrce, tak by mě zajímalo, kdy a jak upraví křižovatku pod přehradou u Benziny, kde jsou dva pruhy staženy do jednoho, kde pravý je stále prázdný a ten levý se za křižovatkou opět rozšiřuje na dva. Jinak vaše návrhy na úpravu dávají smysl, i když si myslím, že křižovatka na "Staré dálnici" by se obešla bez semaforů.

0 0
možnosti

J83i28ř53í 83K23m14e68n91t

11. 12. 2017 23:10

Dnes jsem jel přes křižovatku z Kohoutovic do Bystrce. Přede mnou 2 auta, za mnou další, všichni blikali doprava. A všichni stáli zbytečně minuty na červenou, protože semafor má pro jízdu rovně a doprava jen jedno světlo. Být tam tak doprava připojovací pruh... První řidič asi dlouhým čekáním usnul, protože po naskočení zelené dále stál. Bylo nutné ho probudit klaksonem, jinak tam stojíme doteď...

Kdo vymyslel tak hloupou křižovatku a proč se nenašel nikdo, kdo by ji v průběhu schvalování "sestřelil"? Nebo proč alespoň mimo špičku semafory nevypnou?

0 0
možnosti

Nevšim' jste si, že poslední dobou už není prioritou snížení emisí a plynulost dopravy, založená na pozornosti, respektu k pravidlům, odpovědnosti a spolupráci řidičů navzájem, ale takzvané zklidnění dopravy a organizační buserace občanů - nejen v dopravě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS