Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P64a59v71e63l 64H47e16k

24. 3. 2018 14:08

Rudá závist.

5 2
možnosti

Také mě celý život mrzí, že moje daně jdou těm co nechtějí pracovat (a mohou) a stát je v tom podporuje. Daně by měly jít na důchodce a nemocné..Výše hypotéky, nevím s tím zkušenosti nemám,ale také bych někomu půjčila, jen tolik aby mi to byl schopen vrátit. A to, že on si to dá do daní..máme tuto možnost všichni...doufám, že většina pochopí co tím chci říct a nebude diskuse, že to schvaluji..:-)

3 0
možnosti
ZH

Tak hodně demagogie, zášti a hledání výmluv pro vlastní neschopnost jsem už dlouho nečetl.

Vážený pane, i ti, které nazýváte chudými, se v současném světě mají stále lépe a lépe. Nikdo neumírá na ulicích, máte dostupnou zdravotní péči, na kterou byste ze svých příjmů nikdy nenašetřil, vaše děti mohou chodit do škol, jezdit veřejnou dopravou, atd. atd. Určitě i ve vaší domácnosti jste obklopen stále větším množství věcí - počítače, mobily, pračky, myčky, sušičky, auta, atd. A to všechno ve světě, kteří (podle vás) tak špatně vytvářejí bohatí.

Laskavě se podívejte, jak žili chudí před 100 lety, před 50 lety a jak dnes.

8 6
možnosti
ZB

Naopak na článku pana Kmenta něco je, v mnohém pravdu má.

4 4
možnosti
LO

L73u37b71o61š 80O58t82t

24. 3. 2018 13:23

Mám pro Vašeho znám jeden návrh. Ať se z Brna odstěhuje do Pohořelic,Adamova, kde je určitě výrazně nižší nájem a s ušetřenými penězi začne uvažovat o vlastním bydlení...

9 1
možnosti
MK

No, nějak jsem nepochopila, jakým způsobem ten člověk získal 4 byty. To je zdědil, koupil? A pokud koupil, asi musel mít nějaké příjmy? A to že poslední byt splácí příjmy z pronájmů, mi přijde naprosto normální.

Mě spíš štve, že spousta nemovitostí/aspoň u nás ve městě/ si koupili politici minulých i stávajících vlád. Měli a mají přístup k informacim, kupují městské baráky za hubicku a pronajimaji je podobně jako p. Volný.

5 0
možnosti
RP

Asi neprošustroval svůj příjem úvěry na auta a spotřebitelské půjčky, ve snaze mít lepší věci než soused, ale šetřil.

1 0
možnosti
AK

Pokud v nějakém socio-ekonomickém systému fungují peníze, je na tom vždycky lépe ten, kdo je má, než ten kdo je nemá.

Náš socio-ekonomický systém se jmenuje kapitalismus a je velmi jednoduchý:

- čím víc máš peněz, tím jsi na tom líp - jednotlivec jako firma.

Máš peníze?

Koupíš si soudce s jeho rozsudky, prostitutku, politika nebo celou politickou stranu, vilu v Toskánsku, nejlepší zdravotní péči ve Walter Reed Army Medical Center, nejlepší možné vzdělání pro své děti - co chceš.

Nemáš?

Tak to máš smůlu...

Takhle to prostě je a nezužoval bych to jen na vlastní bydlení.

1 1
možnosti
RC

Chapu dobre, ze Vy jste jeden z drivejsich kandidatu SPD? Strany, kde stejnym zposobem, ktery kritizujete funguji panove Volny, Radim Fiala a i sef Okamura?

V tom pripade si tam prvne udelejte poradek! Coz ovsem jinak, nez rozpustenim teto sekty asi nepujde. A teprve pak muzete brecet, ze ve state neco nefunguje.

http://www.spd.cz/region/jihomoravsky-kraj/kandidati

3 2
možnosti
PN

Chápete dobře, že kritizuje vlastního předsedu - bohatého podnikatele a p. Volného, který podniká se sociálním bydlením a kasíruje nájemné od státu. Je to hrdina!;-D

3 0
možnosti
MZ

Většina lidí ve svých reakcích autora článku dehonestuje. Je to smutné. Článek je totiž o tom jak jsou lidé hamižní a bezohlední a diskuse pod ním bohužel svědčí o tom, že autor má pravdu. Plně s článkem souhlasím, protože již dlouho tvrdím, že dnešní nájemní bydlení je legální zlodějina. Okrádáni jsou ti, kdo z nějakého důvodu nedosáhnou na hypotéku a pak platí za nájem podobnou cenu, jako kdyby si na stejný byt tu hypotéku vzali. Za deset let je byt splacen, nájemník má kulový a nájemce se řehtá až se za břicho popadá..

Úsměvné jsou zde také reakce na popsané optimalizace daní podnikateli. Všichni přece vědí, že to není pravda;-D. Znám spoustu lidí, kteří podnikají, dřou a vydělají slušné a poctivé peníze. Všechna čest. Pak také znám dost podnikatelů, kteří nechají makat svoje lidi, dělají kulový, platí kulový, tváří se jak mistři světa a optimalizují a optimalizují. Závist?Možná. Ale spíš vztek, že sobci, kteří nemají nikdy dost, jsou dnes vzorem.

6 14
možnosti
RC

kdyby bylo najemnich bytu pet a pul v kazdem meste, tak reknu - jsou nedostupne a tudiz predrazene. Jinak ma cena najmu nejaky duvod, ze?

No a ty podnikatele snad ani nema cenu komentovat. Proc pracuje nekdo u nekoho, kdo mu plati malo?

1 1
možnosti
MS

Již vzhůru psanci této země!!:-/

1 0
možnosti
ZJ

Přečetl jsem si Váš profil a bylo mně vše jasné.

Zneuznaný, mladý, perspektivní, závistí se žeroucí.

1 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2390x
Absolvent fakulty informatiky MU, zaměstnanec VoIP/virtuálního mobilního operátora. Podporuji zavedení prvků přímé demokracie a odvolatelnost politiků, kteří se zpronevěřili svým slibům a nehájí zájmy svých voličů. Rád hledám a nabízím řešení problémů. Nejsem příznivcem jednoduchých zákazů, které většinou nefungují, hledám použitelné alternativy. Jsem členem SPD, zastupitelem města Brna a MČ Brno-Bystrc. 

Seznam rubrik